top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαG. K.

Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται μια εφαρμογή για κινητά (μέρος 1ο)

Έγινε ενημέρωση: 27 Απρ 2020

Οι δηλώσεις που δημιουργούνται γύρω από συγκεκριμένες τάσεις υπάρχουν μόνο για να κάνουν τις επιχειρήσεις να αισθάνονται ότι έχασαν χρήματα αντί να κερδίζουν αξία. Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις στρέφονται σε εφαρμογές. Αυτό σημαίνει ότι πολλές εταιρείες βρίσκονται υπό πίεση για να προσαρμοστούν σε αυτήν την τάση. Ωστόσο, προτού δεσμευτείτε και δεσμεύσετε μια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά την ανάπτυξη μιας για εσάς, ακολουθούν αιτιολογήσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε εξαιρετική αντίληψη της σχέσης ποιότητας-τιμής.





1. Βελτιώνει Την Αναγνώριση Επωνυμίας

Οι εφαρμογές είναι αναγνωρίσιμες από τις οθόνες συσκευών υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων. Αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης ή ακόμα και ένας ξένος θα μπορεί να αναγνωρίσει το εικονίδιο σας απευθείας, ακόμη και όταν δεν σκέφτεται να μεταβεί στον ιστότοπό σας. Καθώς η επωνυμία σας είναι αναγνωρίσιμη, οι πελάτες θα θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα ή υπηρεσίες από εσάς. Για να βελτιώσετε τις αναγνωρίσεις επωνυμίας, πρέπει να έχετε μια εφαρμογή που να τραβάει τα μάτια. Θα πρέπει να είναι εύκολο να αναγνωριστεί μεταξύ άλλων εικονιδίων στην οθόνη. Η εφαρμογή που προμηθεύετε για την επιχείρησή σας θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιεί λειτουργίες που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.


2. Βελτιώνει Την Ορατότητα

Η διείσδυση και η λήψη κινητών τηλεφώνων σημαίνει ότι ένας μέσος άνθρωπος θα περάσει δύο ή περισσότερες ώρες στο τηλέφωνό του. Οι εφαρμογές εμφανίζονται στην οθόνη κάθε φορά που ένα άτομο χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του. Η καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά θα σας βοηθήσει να κάνετε την εφαρμογή σας ορατή μεταξύ άλλων εικονιδίων στην οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα βλέπουν πάντα την εφαρμογή σας στο τηλέφωνό τους για ώρες κάθε μέρα. Αυτή η έκθεση δεν μπορεί να συγκριθεί με έναν ιστότοπο, καθώς οι επισκέπτες πρέπει να επισκεφθούν τον ιστότοπο για να δουν τις πληροφορίες που εμφανίζονται σε αυτόν. Όταν εμφανιστεί το εικονίδιο των εφαρμογών σας, υπάρχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παραγγείλει κάποιος πελάτης αγαθά ή υπηρεσίες όποτε χρειαστεί. Θα εμπορεύεστε συνεχώς αυτό που προσφέρετε.


3. Παρέχει Μια Άμεση Σύνδεση

Οι εφαρμογές προσφέρουν άμεση σύνδεση μεταξύ της επωνυμίας και των δυνητικών πελατών. Οι πελάτες δεν χρειάζεται να αναζητήσουν τη διεύθυνση URL σας ή να χρησιμοποιήσουν μηχανές αναζήτησης για να βρουν τον ιστότοπό σας. Ένα απλό κλικ στην εφαρμογή σας τα μεταφέρει απευθείας στον ιστότοπό σας. Αυτός είναι ένας ισχυρός τρόπος για να βελτιώσετε την εμπειρία των πελατών και να παρέχετε στο κοινό-στόχο πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας. Χωρίς μεσάζοντες, αναπτύσσετε μια αδιάκοπη σχέση με τους πελάτες σας. Αυτό διεγείρει την αφοσίωση στην επωνυμία, μια σχέση που κάθε επιχείρηση επιθυμεί να δημιουργήσει.


4. Μια Εφαρμογή Είναι Φορητή

Οι εφαρμογές είναι κινητές.Αυτό τους καθιστά αποτελεσματικά εργαλεία για την προώθηση εμπορικών σημάτων.Είναι εγκατεστημένα σε κινητές συσκευές, όπως τηλέφωνα, tablet και άλλα μηχανογραφημένα gadget.Αυτές οι συσκευές βρίσκονται πάντα στα χέρια των χρηστών.Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες σας όποτε θέλουν και σε οποιαδήποτε τοποθεσία.Η απουσία περιορισμών που περιορίζουν τη χρήση σημαίνει ότι οι πελάτες θα σας έχουν πάντα κατά νου.Η ευκολία της χρήσης κινητής τηλεφωνίας ελευθερώνει τους πιθανούς πελάτες από το βάρος της ανάγκης χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή για να αποκτήσουν πρόσβαση στις υπηρεσίες σας ή να έρθουν σε επαφή μαζί σας.Είναι σαν ο πελάτης να έχει απευθείας γραμμή στο κατάστημά σας ανεξάρτητα από την τοποθεσία του.


5. Ένα Κανάλι Μάρκετινγκ

Η καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά μπορεί να μετατρέψει την εφαρμογή σας σε πλατφόρμα μάρκετινγκ. Κάθε επιχείρηση θα επικεντρωθεί στην επένδυση στην τεχνολογία για τη δημιουργία κοινού για την επιχείρηση και το εμπορικό σήμα της, με στόχο τη βελτίωση των περιθωρίων κέρδους. Αναπτύσσοντας μια εφαρμογή, έχετε ένα τέλειο εργαλείο μάρκετινγκ για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αυτή η πλατφόρμα σάς επιτρέπει να προωθείτε όλες τις πληροφορίες που πιστεύετε ότι είναι σημαντικές στους πελάτες σας. Αυτές οι πληροφορίες θα μπορούσαν να είναι για την ενημέρωσή τους για νέα προϊόντα που κυκλοφόρησαν, βελτιώσεις σε παλιά προϊόντα, τοποθεσίες νέων καταστημάτων ή για την ενημέρωση σχετικά με περιοδικές προσφορές σε αγαθά και υπηρεσίες, μεταξύ άλλων στοιχείων. Η χρήση ειδοποιήσεων push σε εφαρμογές παρέχει εξαιρετικές ευκαιρίες μάρκετινγκ για την επωνυμία σας. Μπορείτε να λάβετε βοήθεια από ειδικούς σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές, για να δημιουργήσετε μια ισχυρή πλατφόρμα μάρκετινγκ.


6. Καλλιεργεί Την Αφοσίωση Της Μάρκας

Υπάρχει μια αίσθηση εξατομικευμένης υπηρεσίας που συνοδεύεται από τη χρήση εφαρμογών. Αφού δημιουργήσουν λογαριασμούς στην εφαρμογή σας, οι χρήστες θα βρουν όλες τις πληροφορίες τους στην εφαρμογή όποτε επιστρέψουν για να τη χρησιμοποιήσουν. Αυτός είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να δημιουργήσετε αφοσίωση στην επωνυμία. Επιπλέον, η εφαρμογή είναι πάντα εκεί περιμένοντας να πατηθεί. Αυτό δίνει στους χρήστες όλες τις ευκαιρίες να παραμείνουν στην επωνυμία σας. Όταν οι πελάτες είναι πιστοί στην επωνυμία σας, θα επιστρέφουν πάντα με περισσότερες επιχειρήσεις.


7. Μειώστε Το Θόρυβο

Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από ιστότοπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις υπηρεσίες ή τα αγαθά που αναζητά ένας πελάτης. Πριν φτάσετε στον ιστότοπό σας, υπάρχουν πιθανότητες να συναντήσετε άλλους πωλητές και αγοραστές που θα μπορούσαν να αποσπάσουν την προσοχή του πελάτη σας. Για να μειώσετε αυτόν τον θόρυβο που δημιουργούν οι ανταγωνιστές σας, πρέπει να παρέχετε ένα σημείο άμεσης πρόσβασης στο κατάστημά σας. Αυτό έρχεται με τη μορφή της εφαρμογής.


8. Σας Επιτρέπει Να Προσαρμόσετε Την Προσέγγισή Σας

Οι πελάτες ενδιαφέρονται για μάρκες που δίνουν προσοχή στην ταυτότητά τους. Οι εφαρμογές που αναπτύχθηκαν από μια αρμόδια εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για κινητά θα σας προσφέρουν την ευκαιρία να παρέχετε στους πελάτες σας εξατομικευμένες υπηρεσίες και προσοχή. Μια εφαρμογή δίνει στους πελάτες την ευκαιρία να επιλέξουν το θέμα, ένα όνομα, εικόνες και άλλα ορατά στοιχεία. Όταν συνδέεται ο πελάτης, αυτός ή αυτή είναι ευπρόσδεκτος με γνωστά στοιχεία όπως η εικόνα και το όνομά του. Οι πληροφορίες που βρίσκονται στην εφαρμογή είναι αποκλειστικά δικές τους. Οι ειδοποιήσεις είναι επίσης συγκεκριμένες για τον πελάτη. Αυτές οι προσαρμοσμένες προσεγγίσεις για την παροχή υπηρεσιών εκτιμώνται ιδιαίτερα. Θα μετατρέψουν την εμπειρία και την αντίληψη των πελατών σας απέναντι στην επωνυμία σας.


9. Συμπληρώνει Τον Ιστότοπό Σας

Ένας ιστότοπος εμφανίζεται σαν δημόσιος χώρος όπου οι πελάτες μπορούν να σταματήσουν όταν αναζητούν πληροφορίες. Αυτό διαφέρει από μια εφαρμογή όπου οι πελάτες λαμβάνουν εξατομικευμένη προσοχή. Τις περισσότερες φορές αυτή η εξατομικευμένη προσέγγιση δεν είναι διαθέσιμη σε ιστότοπους. Μια εφαρμογή βοηθά τους πελάτες να αισθάνονται πιο πολύτιμοι. Δεν μπορεί κανείς να επιτύχει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών και προσοχής με τις εφαρμογές, από έναν ιστότοπο.

Το γεγονός ότι έχετε μια εφαρμογή δεν αποτελεί εγγύηση για τη διαχείριση μιας κερδοφόρας επιχείρησης ή καταστήματος. Θα πρέπει να ξεκινήσετε με έναν καλά σχεδιασμένο και ανεπτυγμένο ιστότοπο πριν πάτε για μια εφαρμογή. Προσλάβετε την καλύτερη εταιρεία ανάπτυξης εφαρμογών για να βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας είναι διαδραστική και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πελατών σας.

21 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
imggr_120x600_lanzamiento_reetzy_vital_2021-1627561917183.jpg
bottom of page