top of page
Αναζήτηση
  • Εικόνα συγγραφέαG. K.

Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται μια εφαρμογή για κινητά (μέρος 2ο)

Έγινε ενημέρωση: 27 Απρ 2020

Έχετε ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρειάζεστε και μια εφαρμογή για κινητά για να εξασφαλίσετε την επιτυχία σας στον κλάδο του ηλεκτρονικού εμπορίου.




Είναι μια εποχή έξυπνων τηλεφώνων και είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη βιομηχανία όπου οι εφαρμογές για κινητά διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη σύνδεση ανθρώπων. Κάθε επιχείρηση χρειάζεται μια εφαρμογή για κινητά και είναι πιο αληθινή στην περίπτωση εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σύμφωνα με μια έρευνα της Gartner εάν διαθέτετε μόνο ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου, χάνετε τουλάχιστον το 60% της πιθανής επισκεψιμότητας που μπορεί να προέλθει μέσω εφαρμογών για κινητά. Ο τρόπος που σήμερα επικοινωνούμε με τους φίλους, την οικογένεια και τους συγγενείς μας έχει αλλάξει πολύ και εξαρτάται πλήρως από τα κινητά και το Διαδίκτυο.

Θέλετε να ευχηθειτε για γενέθλια; Στείλτε μήνυμα στο whatsapp. Θέλετε να στείλετε δώρο στους κοντινούς και αγαπημένους σας; Στείλτε δώρο στο διαδίκτυο και πολλά άλλα μέσω εφαρμογών και κινητών.

Γιατί λοιπόν πιστεύετε ότι είναι διαφορετικό για το ηλεκτρονικό εμπόριο;


Ας δούμε καλύτερα τους λόγους για τους οποίους οι εφαρμογές για κινητά είναι τόσο απαραίτητες για μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου

1. Προτιμήσεις και ευαισθητοποίηση χρήστη: - Με την αναλογία 80% των χρηστών λέει ότι προτιμούν εφαρμογές για κινητά για αγορές μέσω προγραμμάτων περιήγησης για κινητά. Οι εφαρμογές για κινητά καθιστούν τις αγορές ασφαλείς, και εύκολες. Τα cookie τους βοηθούν να θυμούνται τη διεύθυνση URL και έτσι υπάρχουν προβλήματα σύνδεσης. Κάθε φορά που αποθηκεύουν τα αντικείμενά τους, εμφανίζονται πάντα αποθηκευμένα στις εφαρμογές τους, γεγονός που τους διευκολύνει να κάνουν αγορές.

2. Εύκολες επιλογές πληρωμής: - Ενώ η εφαρμογή για κινητά έχει αναπτυχθεί, φροντίζει για τις ασφαλείς επιλογές πληρωμής για την εύκολη εμπειρία αγορών. Αυτό καθιστά τη διαδικασία αγοράς απλοποιημένη.

3. Μείνετε συνδεδεμένοι κοινωνικά: - Οι εφαρμογές για κινητά ενθαρρύνουν την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων μέσω των εφαρμογών τους. Αν λοιπόν δουλεύετε περισσότερο και αφήνετε τους πελάτες σας να κάνουν διαφήμιση και προώθηση για εσάς, τότε η κοινή χρήση των αναγνωριστικών κοινωνικού λογαριασμού σας στο Facebook, το Instagram, το Twitter και άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε περισσότερο κοινό και πελάτες.

4. Ευκολία πρόσβασης και συντήρησης: - Οι εφαρμογές για κινητά είναι ένα είδος εύκολης και βολικής επιλογής για να έρθετε σε επαφή με τους πελάτες και την επιχείρησή σας. Υπάρχουν ορισμένα ζητήματα με εξωτερικές ή άλλες εφαρμογές, όπως εάν ο προγραμματιστής αποφασίσει να σταματήσει την υποστήριξη για την εφαρμογή και αφήσατε χωρίς λειτουργικότητα και βοήθεια, τότε οι εφαρμογές για κινητά είναι το δεξί σας χέρι.

5. Οι ειδοποιήσεις προώθησης είναι σημαντικές: - Οι ειδοποιήσεις είναι πολύ σημαντικές επειδή σας βοηθούν να κάνετε το μισό της δουλειάς σας, όπως να δίνετε αυτές τις ειδικές προσφορές στους πελάτες, επίσης όταν θέλετε να πραγματοποιήσετε μια πώληση ή κάποια ειδικά προϊόντα με έκπτωση. Οι ειδοποιήσεις push μπορούν να βασίζονται στην τοποθεσία, οι οποίες σας ενημερώνουν ποιοι πελάτες ενδιαφέρονται για το τι. Σίγουρα μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις.

6. Οι εφαρμογές για κινητά δημιουργούν μια επωνυμία: - Βάλτε το εμπορικό σήμα και το κέντρο προϊόντων σας με τη βοήθεια της εφαρμογής για κινητά με τη μορφή αναδυόμενων παραθύρων και διαφημίσεων. Οι εφαρμογές είναι σαν τα αυτιά και τα μάτια του αγοραστή. Οι πελάτες βλέπουν ό, τι φαίνεται πάντα στην οθόνη, οπότε γιατί όχι την επωνυμία και τα προϊόντα σας. Όλα αυτά μπορούν να συμβούν μόνο λόγω εφαρμογών για κινητά.

Καταλήγοντας εδώ, απλώς ήθελα να πω ότι σε αυτήν την ψηφιακή εποχή έχουμε διαθέσιμες ψηφιακές λύσεις για την εύρεση, τη στόχευση και τη μετατροπή της αγοράς. Μια προσαρμοσμένη εφαρμογή για κινητά είναι ένας τέτοιος τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας.

Επωφεληθείτε από αυτήν την τεχνολογία και πάρτε την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτό το επίπεδο ονείρου

Είτε προτιμάτε εγγενείς εφαρμογές είτε πλατφόρμες, οι ειδικοί κινητικότητας θα παρέχουν κατάλληλες προτάσεις και προτάσεις για την αύξηση των πωλήσεών σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα δημιουργήσουμε εκπληκτικές εφαρμογές για κινητά για να ολοκληρώσετε την ψηφιακή σας παρουσία.


20 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
imggr_120x600_lanzamiento_reetzy_vital_2021-1627561917183.jpg
bottom of page